Palvelut

Katsotaan yhdessä juuri teille sopiva palvelukokonaisuus

Jo lapsena minulle opetettiin, että parhaimmat sienipaikat löytyvät, kun poikkeaa hiukan polulta. Yrityksen oma ääni ja visio ovat tärkeitä kompasseja markkinointiviestinnän poluilla. Nämä oppaanamme pohdimme yhdessä, mikä palvelukokonaisuus ja ratkaisu olisi teidän kannaltanne paras. 

Jokainen palvelupaketti on täysin räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaan. 

Kiihdytys kasvuun

Kiihdytys kasvuun- palvelupaketti antaa  tukevan startin yrityksen markkinoinnin toteuttamiseen ja ylläpitoon. Kartoitamme yhdessä yrityksenne tämänhetkisen tilan, tulevaisuuden näkymät ja tavoitteet sekä laadimme tarkoituksiinne sopivan kehityssuunnitelman yhdistellen eri markkinointiviestinnän toimenpiteitä. Kyseessä voi olla esimerkiksi jo toiminnassa olevan yrityksen suunnan selkeyttäminen markkinoinnin avulla tai aloittelevan yrityksen markkinointisuunnitelma. Lopputuloksena on kirkas strategia, miten markkinointia ja viestintää tulisi toteuttaa, kehittää ja seurata.

sielukasta sisältöä

Toteamus ”sisältö ratkaisee” ei ole turha. Siihen tiivistyy pitkälti onnistuneen markkinoinnin salaisuus.  Sosiaalinen media ja yrityksen verkkosivut ovat usein digitaalisen markkinointiviestinnän keskiössä. Sielukasta sisältöä -palvelulla voitte ulkoistaa yrityksenne sosiaalisen median ja verkkosivujen sisällöntuotannon. Palvelun avulla yrityksen digitaaliset kanavat pysyvät ajantasaisina ja mikä tärkeintä, tarjoavat asiakkaille merkityksellistä sisältöä. Hoidan yrityksenne puolesta sisältöjen luomisen, kanavien päivittämisen ja seurannan.

yrittäjän vapaapäivä

Markkinointi on tärkeä osa yrityksen liiketoimintaa, mutta sen toteuttamiseen ei aina löydy aikaa tai osaamista. Yrittäjän vapaapäivä -palvelu on suunnattu erityisesti pk-yrittäjille.  Huolehdin markkinoinnin kokonaisvaltaisesta toteutuksesta sekä sen koordinoinnista. Varmistan, että markkinointiviestintää toteutetaan suunnitelmallisesti ja täsmällisesti. Palvelupaketti räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan niin ajankäytön kuin vastuiden suhteen. 

pientä printtiä

Jos tarve on pienelle printille eli käyntikorteille, flyereille, esitteille tai markkinointiviestinnän templateille (mm. presentaatiopohjat, sosiaalisen median yhtenäinen ilme), käänny puoleeni. Suunnitellaan yhdessä sopiva ratkaisu!

Miten jatkamme tästä

Ota rohkeasti yhteyttä, sovitaan tapaaminen ja katsotaan yhdessä jatkon askelmerkit. Tulen myös mielelläni tutustumaan yritykseenne ja organisaationne, jotta voimme kartoittaa juuri teille sopivan palvelukokonaisuuden. 

 • Nykytilanteen kartoitus ja tavoitteiden asettaminen
 • Asiakkaan viestinnän ydinsanoman selkeyttäminen 
 • Tuotteistaminen
 • Markkinointi- ja sisältösuunnitelmat
 • Markkinointiviestinnän kehityssuunnitelma
 • Markkinoinnin kokonaisvaltainen koordinointi
 • Graafinen suunnittelu (viestinnän sapluunat, esitteet, oppaat,  käyntikortit, flyerit ym.)
 • Asiakaspersoonien määrittely sekä kanavaratkaisut
 • Sisällöntuotanto verkkosivuille ja sosiaaliseen mediaan (mm. tekstintuotanto, infograafit, valokuvaus, videot)
 • Sosiaalisen median ylläpito & kamppanjoiden suunnittelu
 • Valokuvaus